Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تلاش ۱۳ شرکت دانش‌بنیان و خلاق، انواع سخت افزار‌های موقعیت‌یابی و ردیابی و مدیریت ناوگان به تولید رسید و این فناوری‌ها بومی‌سازی شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سیستم موقعیت‌یابی، ردیابی و ناوبری متحرک‌ها از دو بخش اصلی سخت‌افزار و نرم‌افزار تشکیل می‌شود که با استفاده از فناوری ماهواره، سامانه موقعیت‌یاب جهانی و تکیه بر سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی کاربردی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیستم‌ها امکان تعیین موقعیت و ردیابی همزمان و حتی ... مزمان اشیاء، افراد، خودرو‌ها یا هر متحرک دیگر را ممکن می‌کنند.

دستگاه‌های ردیاب و موقعیت یاب کاربرد‌های بسیار زیاد و متنوعی دارند. این سیستم‌ها در حوزه‌هایی، چون «تعیین موقعیت زندانیان»، «رهگیری و ردیابی خلافکاران»، «نظارت بر کودکان، سالمندان، بیماران کم‌توان و ناتوان»، «نظارت و ردیابی خودرو‌های شخصی، عمومی، اداری، سازمانی، تاکسیرانی»، «نظارت و مدیریت ناوگان‌های ترانزیت، باربری و حمل‌ونقل عمومی»، «نظارت و مدیریت ناوگان‌های توزیع و تحویل کالا» و «نظارت و مدیریت ناوگان‌های امدادرسانی (هلال احمر، امداد خودرو)» استفاده می‌شوند.

سخت افزار ردیابی، قطعه‌ای است که معمولا در وسایل نقلیه برای مدیریت ناوگان یا ردیابی اشخاص کاربرد دارد. برای این کار از سیستم موقعیت‌یابی استفاده می‌شود تا اطلاعات دقیقی از موقعیت مکانی هدف مورد نظر به منبع اصلی ارسال شود. اطلاعات مکان تعیین شده می‌توانند در دستگاه ردیابی ذخیره شده یا مستقیما از طریق اینترنت همراه ارسال شوند.

ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که حامی تولیدات ایران‌ساختی است، پا به میدان گذاشته و از طراحی و تجاری‌سازی محصولات این حوزه حمایت و مسیر ورود آن‌ها به بازار را تسهیل کرده است.

شرکت‌های «اتاکو»، «ارتباطات تلفن آسیا»، «آروین پیشگام سامانه»، «اورنگ کالای آشار»، «ایمن ناوگان خلیج فارس»، «پارس تجهیز آسیا»، «پیشگامان صنعت طاها»، «رادشید»، «راد هوش افزا»، «ره‌گار گستر کار آفرین»، «سامانه‌های فن آوران اطلاعات آرمان افزار»، «شبکه ارتباطات طلایی شرق» و «مهندسی آی رود الکترونیک آریا» شرکت‌های فعال این حوزه هستند که محصولات نوآورانه‌ای در زمینه انواع سخت افزار‌های موقعیت‌یابی و ردیابی و مدیریت ناوگان تولید کرده‌اند.


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ناوگان حمل و نقل حمل و نقل پیشرفته مدیریت ناوگان موقعیت یابی سخت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۰۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار اصفهان بر تنظیم بازر استان با بهره‌گیری از روش‌ها و فناوری‌های جدید

استاندار اصفهان گفت: استفاده از روش‌های جدید و فناوری روز برای تنظیم بازار ضروری است و نظارت باید شامل تمام زنجیره از تولید تا مصرف باشد و نظارت تنها بر حلقه پایانی کافی نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، سیدرضا مرتضوی روز پنجشنبه در نشست تنظیم بازار استان اصفهان اظهار کرد: دولت سیزدهم در حوزه تولید و بازار با حمایت از تولید کنندگان به دنبال رونق و جهش تولید است و با تنظیم بازار به دنبال مهار تورم و حمایت از مردم بویژه اقشار کم درآمد جامعه است.

وی ادامه داد: استان اصفهان با بیش از یک هزار و ۳۰۰ مرغداری از ظرفیت خوبی در زمینه تولید مرغ و تخم مرغ برخوردار است و در عین حال مزیت صادراتی استان برای صادرات مرغ و تخم مرغ می‌تواند به کمک این صنعت در استان بیاید.
استاندار اصفهان تصریح کرد: در صورتی که انجمن مرغداران و مرغداری‌های استان تولید میزان مرغ مورد نیاز استان را تضمین کنند، استانداری اصفهان با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی آمادگی تخصیص مازاد تولید مرغداران استان برای مصرف در سایر استان‌های کشور و تسهیل برای دریافت مجوز صادرات و کمک برای ثبت ال. سی برای مرغداران استان را دارد.

مرتضوی اظهار داشت: باید از مزیت صادراتی استان اصفهان استفاده کرد و تولید کنندگان در این زمینه بتوانند برند سازی کنند، مشروط بر آنکه بازار داخلی استان رها نشود و این بازار را در اختیار محصولات وارداتی از سایر استان‌ها قرار ندهند.

وی تاکید کرد: ما به دنبال بهره‌گیری از تمام توانمندی‌های موجود استان در حوزه صنعت و به ویژه کشاورزی هستیم و برای این امر باید ساختارهای کسب داده‌های آماری از بخش تولید، اصلاح شود و به عنوان نمونه باید اطلاع دقیقی از تعداد دفعات جوجه‌ریزی و میزان دقیق تولید از تمامی واحدهای مرغداری داشته باشیم و استناد تنها به داده‌های سامانه رهتاب در این زمینه کافی نیست.

استاندار اصفهان با اشاره الزام توزیع شکر مصرفی خانوارها به صورت بسته بندی در مراکز توزیع گفت: این روش عرضه خارج از شبکه را محدود می‌کند و نظارت را دقیق‌تر را میسر می‌کند.

کد خبر 752040

دیگر خبرها

  • تأکید استاندار اصفهان بر تنظیم بازر استان با بهره‌گیری از روش‌ها و فناوری‌های جدید
  • ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است
  • محقق ایرانی با کمک هوش مصنوعی به جنگ بدافزارها می‌رود
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • جهان با ایران دارای جنگ افزار هسته‌ای جای امن‌ تری است (فیلم)
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • کارشناسی بازی استقلال و ذوب آهن