Web Analytics Made Easy - Statcounter

چرا سرعت گوشی پایین می‌آید؟ چگونه سرعت گوشی را بالا ببریم؟ این‌ها سوال‌هایی است که معمولا صاحبان گوشی‌های قدیمی از خود می‌پرسند.

به گزارش بازارنیوز: برخی دارندگان گوشی‌های هوشمند ادعا می‌کنند که با دریافت به‌روزرسانی‌ها، عملکرد دستگاهشان کُند می‌شود، اما مسئله اینجاست که این ویژگی‌های جدید برای سخت‌افزار‌ها و گوشی‌های جدیدی که اخیرا معرفی می‌شوند، بهینه شده‌اند و با این تراشه‌های جدید است که می‌تواند به طور کامل از این قابلیت‌ها بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجاست که شرکت‌ها باید در عرضه به‌روزرسانی‌های جدید، دو موضوع را در نظر بگیرند؛ نخست آنکه، این آپدیت‌ها باید از سخت‌افزار‌ها و چیپ‌های جدید پشتیبانی کنند و دوم اینکه، پشتیبانی و سازگاری با سخت‌افزار‌های فعلی و قدیمی که از این قابلیت‌ها پشیبانی نمی‌کنند. این یعنی، سیستم عامل طوری کدنویسی شود که عملکرد آن به تراشه‌ها و قابلیت‌های جدید وابسته نباشد و بتواند حتی با آپدیت شدن هم خللی در کارایی آن مشاهده نشود.

این چالش، برای سیستم عامل‌های دسکتاپ نیز وجود دارد به طوری که اخیرا مایکروسافت، سیستم‌های قدیمی را از فهرست دستگاه‌های سازگار با ویندوز ۱۱ حذف کرد. زمانی که گوشی هوشمند شما قادر به پشتیبانی از ویژگی‌های جدید نباشد، این چنین به نظر می‌رسد که به‌روزرسانی جدید منجر به کُند شدن عملکرد دستگاه شده است. تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند باید به‌روزرسانی‌های سیستم عامل را متناسب با جدیدترین نسخه از سخت‌افزار‌های خود توسعه دهند تا از این طریق، خریداران دستگاه‌های جدید بتوانند از آخرین ویژگی‌ها بهره‌مند شوند، اما آن‌ها باید این واقعیت را نیز در نظر بگیرند که سخت‌افزار‌های قدیمی، ظرفیت یکسان و مشابهی ندارند. این یعنی با نصب به‌روزرسانی جدید، دستگاه‌های قدیمی‌تر، حتی برای کار‌های که سال‌ها درست انجام می‌دادند، به مشکل می‌خورند و کُندتر عمل خواهند کرد. در واقع، نسخه جدید سیستم عامل با هدف کُند کردن دستگاه‌های قدیمی کاربران طراحی نمی‌شود، اما از آنجایی که برای دستگاه‌های جدید به‌روز طراحی می‌شود، در دستگاه‌های قدیمی اُفت عملکرد را شاهد خواهیم بود.

حال سوال اینجاست که اگر نسخه‌های جدید سیستم عامل منجر به کُند شدن عملکرد دستگاه می‌شوند، چرا کاربران آن را نصب می‌کنند؟ در پاسخ باید گفت به این علت که افراد دوست ندارند که همچنان با قابلیت‌های قدیمی کار کنند. اگرچه اپل اعلام کرد که کاربران می‌توانند همچنان از نسخه‌های قدیمی روی گوشی‌های خود استفاده کنند، اما کاربران همواره اعلام کرده‌اند که نوعی فشار برای نصب نسخه‌های جدید را روی خود احساس می‌کنند.

حقیقت این است که سازندگان دستگاه‌ها به دنبال درآمدزایی هستند و این امر از طریق فروش بیشتر دستگاه جدید محقق خواهد شد. اگرچه این انتظار در میان کاربران وجود دارد که تولیدکنندگان خود را به حفظ و پشتیبانی از محصولات قدیمی متعهد بدانند، اما در عین حال باید به‌روزرسانی‌هایی را برای جدیدترین سخت‌‎افزار‌های خود آماده کنند. از طرفی دیگر، شرکت‌های فناوری آموزش‌های کافی و اطلاع‌رسانی دقیقی را در خصوص نحوه تغییر تنظیمات برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های گوشی و همچنین نحوه مدیریت بهتر گوشی برای جلوگیری از کُند شدن گوشی ارائه نمی‌دهند. نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که اگر یک به‌روزرسانی به گونه‌ای طراحی شود که عمدا سرعت گوشی را کاهش دهد، اثبات آن بسیار دشوار خواهد بود. کد‌های سیستم به اصطلاح «منبع بسته» هستند و متخصصان نمی‌توانند به آن دسترسی داشته باشند. بهترین کاری که می‌توان برای پی بردن به کُند شدن سرعت عملکرد گوشی انجام داد، اندازه‌گیری سرعت عملکرد گوشی در اجرای فرآیند‌های مختلف در چند بازه زمانی است.

اما اگر چنین فرضی درست باشد، آیا این اتفاق ناشی از به‌روزرسانی سیستم است که توسط سخت‌افزار قدیمی‌ دستگاه پشتیبانی نمی‌شود یا رفتاری مخرب از سوی شرکت‌های فناوری است. آیا می‌توان کد‌ها را طوری نوشت که دستگاه را وادار کند تا برای چند لحظه یا حتی ثانیه، به خواب رود و آن عملکرد مورد انتظار را ارائه ندهد؟ رسیدن به پاسخ این سوال‌ها دشوار است، اما بعید به نظر می‌رسد که شرکتی بخواهد عمدا عملکرد گوشی‌های خود را کُند کند.

شواهد حاکی از آن است که شرکت‌ها چنین رویه‌ای را برای کُند کردن عملکرد دستگاه‌های قدیمی‌ در پیش نمی‌گیرند، بلکه در عرضه آپدیت‌های جدید، توجه خود را بیش از همه، متوجه گوشی‌های جدید می‌کنند و کمتر به فکر مدل‌های قدیمی هستند تا از این طریق، کاربران را به انتخاب محصولات جدید خود ترغیب کنند. بنابراین، اگر می‌دانید که با دریافت و نصب یک به‌روزرسانی، عملکرد دستگاه‌تان کُند می‌شود، بهتر است پیام‌های آپدیت را نادیده بگیرید و با همان نسخه فعلی خود کار کنید. اگرچه شاید نتوان برخی آپدیت‌ها را نادیده گرفت، اما در اغلب موارد، این آپدیت‌ها به منظور ارتقای امنیت دستگاه هستند و تغییرات عمده‌‌ای را در ویژگی‌ها و قابلیت‌های دستگاه به وجود نمی‌آورند. از این رو، زمانی که یک گوشی با همان نسخه از سیستم عامل اولیه خود کار کند، به احتمال زیاد، بدون مشکل به کار خود ادامه خواهد داد.

برچسب ها: فناوری ، موبایل ، گوشی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Pml

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: فناوری موبایل گوشی دستگاه های قدیمی روزرسانی ها عملکرد دستگاه سخت افزار ها سیستم عامل دستگاه ها قابلیت ها آپدیت ها ویژگی ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۳۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت‌های بانکی قدیمی خود را با کارت جدید جایگزین کنید

سامانه ثبت‌نام کارت جدید بانکی نکسو در دسترس قرار گرفت. متقاضیان دریافت این کارت بانکی می‌توانند با ورود به سامانه نکسو به‌صورت غیرحضوری طی چند دقیقه فرایند دریافت کارت را انجام دهند. نکسو نخستین کارت بانکی کشور است که با استفاده از فناوری‌های نوین مالی، امکان کسب تجربه جدیدی از سرمایه‌گذاری و بانکداری نوین را در اختیار دارندگان این کارت می‌گذارد. ثبت‌نام و ارسال این کارت به‌مدت محدود رایگان است.

ویژگی‌های کارت بانکی جدید نکسو

بررسی‌ها نشان می‌دهد کارت نکسو با امکانات و ویژگی‌های خاصی که دارد، می‌تواند جایگزین تمام کارت‌های بانکی رایج شود. نخستین مزیت استفاده از کارت نکسو، امکان پرداخت سود روزشمار 23 تا 26 درصد است. این سود روزشمار امکان خاصی است که فقط با ثبت‌نام و دریافت کارت نکسو می‌توانید از مزایای آن بهره‌مند شوید.

اگر از کارت‌های معمول بانکی استفاده کنید، هر مقدار مانده در حساب خود داشته باشید، هیچ سودی به آن پرداخت نمی‌شود. در حالی‌که با دریافت کارت نکسو هر ریال از مانده حساب بانکی شما تبدیل به سرمایه‌گذاری هوشمند شده و به آن سود روزشمار پرداخت می‌شود.

مزیت دیگر کارت نکسو این است که هر مقدار به آن وجه واریز یا برداشت کنید، هیچ اختلالی در فرایند پرداخت سود روزشمار آن وارد نمی‌شود. تصور کنید در طول ماه به‌طور متوسط 50 میلیون تومان مانده کارت بانکی شما باشد. انتهای ماه بیش از 960 هزار تومان سود برایتان واریز می‌شود. این در حالی‌ است که اگر همین مبلغ را در کارت بانکی عادی داشته باشید، هیچ سودی به آن تعلق نمی‌گیرد.

چطور کارت نکسو دریافت کنیم؟

همان‌طور که در ابتدای این مطلب اشاره شد، سامانه ثبت‌نام کارت بانکی نکسو، اخیرا باز شده و به‌سادگی می‌توانید به‌صورت غیرحضوری تقاضای دریافت این کارت را ثبت کنید. گروه مالی فارابی که ارائه دهنده خدمات کارت نکسو است، به مدت محدود صدور و ارسال این کارت را به‌طور رایگان انجام می‌دهد. از این رو در حال حاضر هیچ هزینه‌ای برای ثبت‌نام و ارسال این کارت دریافت نمی‌شود. برای دریافت این کارت کافیست روی لینک ثبت‌نام کارت نکسو کلیک کنید و طی چند دقیقه به‌طور آنلاین تقاضای خود را ثبت کنید. بعد از ثبت‌نام، کارت نکسو به‌طور رایگان به آدرس اعلامی شما ارسال می‌شود.

 

کارت نکسو چطور سود روزشمار پرداخت می‌کند؟

فرایند تخصیص سود روزشمار در کارت نکسو، یک فرایند نوین مالی است؛ اما هیچ زحمتی برای مشتری ایجاد نمی‌کند. این سود از محل اتصال هوشمند این کارت به صندوق درآمد ثابت هدیه فارابی تامین می‌شود. مدیریت صندوق هدیه بر عهده شرکت سبدگردان فارابی که مدیریت دارایی بیش از 150 هزار میلیارد ریال را بر عهده دارد. افراد پس از دریافت کارت نکسو کافیست برای کسب سود روزشمار هر مبلغی که مد نظرشان است به کارت نکسو منقل کنند و با فعالسازی گزینه سرمایه‌گذاری خودکار، از سود روزشمار 23 تا 26 درصد(معادل سالانه) بهره‌مند شوند. همان‌طور که اشاره شد، ثبت نام و صدور کارت نکسو به‌صورت آنلاین و از طریق این لینک انجام می‌شود؛ بنابراین به‌راحتی می‌توانید با وارد کردن اطلاعات، کارت نکسو را درب منزل خود دریافت کنید.

اگر جهت استفاده یا فعال‌سازی کارت نکسو به راهنمایی نیاز دارید، در هر ساعت از شبانه‌روز می‌توانید با کارشناسان مرکز پشتیبانی گروه مالی فارابی با شماره 1561)بدون پیش‌شماره( در ارتباط باشید.

دیگر خبرها

  • نظارت دقیق دستگاه قضایی البرز بر عملکرد مدیران شهری
  • اعلام زمان آموزش کمک داوران ویدئویی در ایران
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • کارت‌های بانکی قدیمی خود را با کارت جدید جایگزین کنید
  • آیا ریست فکتوری برای «تمیز کردن» گوشی قبل از فروش کافی است؟
  • (تصاویر) قلعه‌ای در ایران قدیمی‌ترین بانک جهان است
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود