Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – حسین شریفی، سخنگوی فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با برنامه تلویزیونی «ورزش و مردم» درباره استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی، اظهار داشت: از روز ابتدایی که کار شروع شد متوجه شدیم حدود ۱۵ تا ۱۸ ماه زمان نیاز داریم که این سیستم را در ایران راه اندازی کنیم. برای بازی ایران و کره شرکتی دعوت شد و شرایط را پیش برد، اما فضایی که ایجاد شد و دلیل آن همه هجمه را متوجه نشدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت آن شرکت اعلام کرد که نمی‌تواند در ایران ادامه همکاری داشته باشد و کار را رها کرد.

وی افزو: باید موضع رسمی فدراسیون را اعلام کنم. فضایی ایجاد شد که آن شرکت اعلام انصراف کرد و گفت از ادامه همکاری معذور است. ۲۹ آبان ۱۴۰۰ نامه‌ای را از فیفا گرفتیم که انحصار ۱۵ شرکتی که لحاظ شده بودند و با فیفا کار می‌کردند برداشته شد. از ابتدای ژانویه یا جولای هر کسی که ادعا دارد که می‌تواند در پروژه کمک داور ویدئویی کمک کند اعلام آمادگی کند. ما این اطلاعیه را در سایت فدراسیون هم قرار دادیم. فدراسیون‌ها هیچ دخل و تصرفی در این پروسه ندارند و با لینکی که قرار دادیم می‌توانند به صورت مستقیم ارتباط‌های لازم را برقرار کنند.

سخنگوی فدراسیون فوتبال، خاطرنشان کرد: اینگونه نیست که هر کسی دلش خواست از فردا در لیگ ایران این موضوع را اجرا کند؛ بلکه باید تست‌های مدنظر فیفا را پاس کند و سپس به لیست شرکت‌های مورد تایید فیفا اضافه خواهد شد. از جولای ۲۰۲۲ برچسب کیفیت فیفا برای VAR هم اجباری می‌شود. با فیفا مکاتبه کردیم و استعلام گرفتیم که آیا باید مذاکرات را با همان شرکت‌های قبلی ادامه دهیم یا منتظر تعیین تکلیف شرکت‌های جدید باشیم؟

شریفی اظهار کرد: پیرو مکاتبات قبلی کارمان را با فیفا پیش بردیم و منتظر اعلام نظر فیفا هستیم. ابتدا نام ۳ شرکت اعلام شد و حالا این تعداد به ۵ رسیده است. ما برای اینکه روزه شک‌دار نگیریم از فیفا استعلام رسمی گرفتیم تا ببینیم شرکتی در ایران یا خاورمیانه وجود دارد یا خیر.

وی در پایان در مورد هزینه حدود ۳۰۰ هزار دلاری این پروسه گفت: قیمت‌ها متفاوت است. اینگونه نیست که بگوییم ۳۰۰ هزار یورو یا دلار حتماً باید هزینه شود. با توجه به شرکتی که انتخاب می‌شود قیمت‌ها فرق می‌کند؛ از ۱۲۰ هزار تا ۹۰۰ هزار دلار ممکن است هزینه شود. در بازی ایران و کره جنوبی از همراه اول کمک گرفتیم و می‌خواهم بگویم که تامین زیرساخت‌ها هم بسیار سخت خواهد بود. نباید فراموش کنیم که فیفا از سخت افزار و کپی رایت VAR در حال کسب درآمد است و همه بابت هزینه‌ای که انجام می‌شود باید قوانین خاصی را هم رعایت کنند. بیشتر بخوانید: سرمربی موقت عراق تا بازی با ایران ابقا شد

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال حسین شریفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۳۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان لیگ فوتبال با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و سومین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال در حالی به ایستگاه‌های پایانی خود نزدیک می‌شود که همچنان حجم انبوه جریمه‌های مالی برای ارکان مختلف باشگاه‌های لیگ برتری ادامه دارد. نگاهی به بازی‌های فصل جاری نشان می‌دهد جریمه‌های میلیارد تومانی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در کنار احکام گاه و بیگاه محرومیت تمامی ندارد.

پولی که گمان برده می‌شد به حساب فدراسیون فوتبال واریز می‌شود اما مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در آخرین مصاحبه خود با اهالی رسانه عنوان کرد: «درآمدهای فدراسیون فوتبال با این ارقام و اعدادش بسته نمی‌شود. اگر تخلف کنند یا نکنند یک ریال هم به ما نمی‌رسد. به سازمان لیگ می‌رسد و سازمان لیگ هم خرج خودش می‌کند».

با این حال حیدر بهاروند رئیس سازمان لیگ فوتبال هیچ واکنشی به این صحبت‌ها نداشت و تنها به سیاست سکوت خود در قبال دریافتی‌های میلیاردی از بازیکنان، مربیان و مدیران باشگاه‌ها ادامه داد تا فضای پر از ابهام مالی در ساختمان پر رمز و راز سازمان لیگ ادامه داشته باشد.

جایی که مشخص نیست چرا هرگز حاضر به پاسخگویی مالی به رسانه‌ها و انتشار اسناد مالی خود ندارد اما تمام دریافتی‌ها همچنان قرار است به حساب این سازمان ریخته شود اما خبری از شفافیت مالی در مخارج آنها نباشد.

سازمان لیگ نه تنها هیچ ابهامی را پاسخ نمی‌دهد بلکه برای احقاق حقوق باشگاه‌ها در زمینه تبلیغات محیطی نیز شفاف سازی نمی‌کند تا نشان دهد می‌تواند به رفتار بدون پاسخ خود در قبال میلیاردها تومان درآمد انباشته ادامه دهد.

کد خبر 6098025

دیگر خبرها

  • درخواست سرمربی تیم‌ ملی فوتبال زنان ایران از رییس فدراسیون
  • برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • اعلام زمان آموزش کمک داوران ویدئویی در ایران
  • سازمان لیگ با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • سازمان لیگ فوتبال با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • مرکز نگهداری معتادان متجاهر از نیازهای اساسی استان ایلام است
  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم