Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- کمپانی دل با عرضه سری جدیدی از بسته‌های خدماتی، نرم افزاری و سخت افزاری در تلاش است تا ورود به عصر 5G را برای اپراتورها آسان‌تر کند. کمپانی دل با عرضه سری جدیدی از بسته‌های خدماتی، نرم افزاری و سخت افزاری در تلاش است تا ورود به عصر 5G را برای اپراتورها آسان‌تر کند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  techradar، کمپانی دل اخیرا از شمار جدیدی از سخت افزار، نرم‌افزار و سرویس هایی پرده برداشته است که به گفته این کمپانی ساخت شبکه هایی که از معماری‌های ابری و باز در عصر 5G  بهره مند می‌شوند را برای اپراتورهای موبایل سریع‌تر و اسان‌تر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
حرکت به سوی شبکه‌های ابری-محلی موجب می‌شود که شبکه‌های اپراتورها مقیاس پذیر‌تر و مقرون به صرفه‌تر شده و به همین ترتیب آنها می‌توانند در عین کاهش هزینه‌ها سرویس‌های جدیدتری به بازار عرضه کنند. در این میان فناوری هایی نظیر Open RAN موجب تغییر مسیر از تجهیزات بسیار یکپارچه و اختصاصی شده و امکان ترکیب و مطابقت نوآوری‌ها از فروشندگان مختلف  را برای اپراتورها به ارمغان می‌آورد.
     
این تغییر به سمت ساختارهای ابری- محلی و باز موجب رشد همگرایی میان شرکت‌های تلکام و صنایع‌ای تی شده و بازیگران بزرگی نظیر دل، گوگل، اچ پی ای،‌ای بی ام، مایکروسافت و اوراکل از این مزیت نهایت استفاده را می‌برند. در این میان کمپانی دل نیز مدعی شده است که فناوری‌های جدید عرضه شده توسط این کمپانی گسترش شبکه‌های مدرت را سرعت بخشیده و آسان‌تر می‌کند.
 
این فناوری‌های جدید که تحت عنوان Dell Telecom Multi-Cloud Foundation ارائه شده است در واقع شامل سخت افزار، نرم‌افزار مدیریت ارکستراتور و پشتیبانی از پلتفرم مخابراتی یکپارچه از جمله Red Hat، VMware و Wind River است. دل همچنین ماژول‌های ارکستراتور فلزی را به نرم‌افزار خود اضافه می‌کند و به این ترتیب اپراتورها می‌توانند بسته پایه ابری را به صورت کامل مستقر کرده و چرخه حیات آن را مدیریت کنند.
 
دل همچنین با عرضه دو طرح جدید گام‌هایی را برای رشد اکوسیستم خود اعلام کرده است که استقرار زیرساخت‌های لبه و هسته‌های 5G را آسان‌تر می‌کند و به این ترتیب یکپارچه سازی اجزای شبکه‌های شرکای مختلف آسان‌تر شده و زمان مورد نیاز برای طراحی، تست و استقرار سرویس‌های جدید کاهش پیدا می‌کند.
 
در نهایت، این کمپانی در حال گسترش قابلیت‌های خدماتی و آزمایشگاهی خود به نحوی است که اپراتورها بتوانند به سرعت نوآوری‌های جدید شبکه را با ریسک کم اجرا کنند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: شرکت دل گوشی هوشمند برای اپراتورها کمپانی دل سخت افزار نرم افزار آسان تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۳۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز کردن آسان بست کمربندی با یک ترفند جدید (فیلم)



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ببینید چرا گفته می‌شود سرنشین‌های عقب هم باید کمربند ایمنی ببندند (فیلم) دستگیری هواداری که بازیکن تیم عربستانی را با کمربند زد (فیلم) اهمیت بستن کمربند ایمنی در خودرو مخصوصا صندلی عقب (فیلم)

دیگر خبرها

  • پیمایش در مرز ۶G
  • تاکید عتباتی به سرعت بخشیدن به روند تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی 
  • دردسرها و مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • باز کردن آسان بست کمربندی با یک ترفند جدید (فیلم)
  • از فصل گرما بدون خاموشی تا سرعت گرفتن افتتاح پروژه‌های عمرانی در نصف جهان
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی