Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- سازمان‌های وابسته به دولت مرکزی چین دو سال فرصت دارند تا لپ تاپ ها، کامپیوترها و سایر سخت افزارهای ساخته شده توسط کمپانی‌های خارجی را با سخت‌افزار تولید داخل جایگزین کنند. سازمان‌های وابسته به دولت مرکزی چین دو سال فرصت دارند تا لپ تاپ ها، کامپیوترها و سایر سخت افزارهای ساخته شده توسط کمپانی‌های خارجی را با سخت‌افزار تولید داخل جایگزین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از techradar، برخی از کارمندان سازمان‌های دولتی چین پس از بازگشت به کار از تعطیلات یک هفته‌ای خود با پیامی مواجه شدند که به آنها برای تعویض سخت‌افزار خارجیخود با نمونه داخلی دو سال زمان داده شده بود.
 
در این پیام از سازمان‌ها خواسته شده بود تا سخت فزار و نرم افزارهای خارجی را حذف کنند و از آنجایی که تعداد افراد تحت تاثیر از این قانون به حدود 50 میلیون می‌رسد، انتظار می‌رود که کمپانی هایی نظیر اچ پی و دل بیشترین ضرر را در این رابطه احساس کنند.
     
البته به نظر می‌رسد که در کنار فروشندگان سخت افزار، فعالان بازار نرم افزارها نیز با ضرر زیادی مواجه شوند. گزارش‌ها نشان می‌دهند که چین احتمالا برای جایگزینی ویندوز مایکروسافت به سیستم عامل‌های مبتنی بر لینوکس روی بیاورد. گفته می‌شود که کمپانی استاندارد سافت ور در شامگهای به این گذار کمک شایانی خواهد کرد.
 
البته در حال حاضر این دستور تنها برای کامپیوترها صادر شده است و اجزایی نظیر ریزپردازنده‌ها که جایگزینی آنها دشوار است فعلا مستثنا شده اند. البته این احتمال وجود دارد که این اجزا نیز در آینده در فهرست تعویضی‌ها قرار بگیرند. همچنین این احتمال وجود دارد که مقامات استانی چین نیز به زودی تحت تاثیر این قانون قرار بگیرند.
 
از زمانی که دولت ترامپ کمپانی‌های چینی هواوی و زد تی‌ای را به دلیل ترس از جاسوسی در لیست سیاه قرار داد، چینی‌ها تلاش کردند تا وابستگی خود را به سخت افزارها و نرم افزارهای خارجی کاهش بدهند. اکنون که اوضاع در صحنه ژئوپلیتیک جهانی بیش از پیش به هم ریخته است، چینی‌ها نیز طرح استقلال کامل فناوری خود را با جدیت بیشتری پیش گرفته اند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: چین کامپیوتر سخت افزار سخت افزار سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۳۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران، حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی ایران را فرصتی برای حمایت از سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و نیز مشارکت مردم در پیشبرد نقشه راه ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت دانست.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی موردنیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

 مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

به گزارش شانا، نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • مسکو در بزنگاه تصمیم درباره اردوغان
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع